Ez már önmagában is büszkeséggel tölt el, mert bátorság kellett ahhoz, hogy megmérettessem magam egy profi mezőnyben. Mint gyakorló, a szakmában dolgozó sminkes, a "pro makeup artist" kategóriában indultam a tavasz inspirálta, A tavasz fényei című  sminkemmel a Kell a púder! nevű magyar sminkmárka első online megmérettetésén.

Az ébredő természet fátyolos fényeit szerettem volna megidézni a sminkemmel. A kerti nefelejcs kékje, a nap sárgája és a tavaszi naplemente lágy színei ihlettek.
A finom szemsminket gyöngyökkel és cseresznyevirágokkal egészítettem ki, melyeket a természetben is megfigyelhető apró eltéréseket, különbözőségeket ünnepelve asszimetrikusan helyeztem fel a két oldalra.

A versenykiírásban feltételként szerepelt, hogy a márka két szabadon választott pigmentjének felhasználása kötelező. Én a Hanna's Peach Gardennel és az Adri's Soft Spice-szal dolgoztam. Mindkettő fantasztikusan szép, a Peach Garden a létező leggyönyörűbb highlighter! A pigmenteket a szemekre, highlighterként és pirosítóként, a bőrtónus ragyogóvá tételéhez és az ajkakhoz is felhasználtam.

Modellem ismét Anna, a fotósunk pedig Marci volt, akikkel már egy összeszokott csapatot alkotunk. A koncepció részleteivel kapcsolatban is kikértem a véleményüket, mint mindig. Fontos megjegyezni, hogy egy ilyen jellegű sminkes munkánál milyen sok múlik a közreműködőkön is. Ezúton is köszönöm a munkájukat! <3

Nézegesd meg a képeket és mondd el a véleményed! 


Megjegyzések
* Az email nem lesz publikálva a weboldalon.