Green | Beauty | Education

Rólam imageRólam image
Tudtad, hogy egy átlagos nő naponta 12-féle szépségápolási és higiéniai terméket használ? Ez azt jelenti, hogy körülbelül havonta ennyi terméket szerzünk be a fürdőszobánk polcára...
Ha benned is felmerült már, hogy jó lenne környezetbarátabb, egyszerűbb, sok szempontból jobb termékeket választani, akkor jó helyen jársz!

  • Lassan 10 éve foglalkozom oktatással. Debrecenben szereztem Felnőttképzési menedzser diplomát, aztán több féle szervezetnél kipróbáltam magam, hol oktatás- és rendezvényszervezőként, hol trénerként.
    Mindig úgy éreztem, hogy az oktatáson keresztül lehet igazán kapcsolódni emberekhez, és leginkább a csoportmunkát kedvelem a szakmámban.
  • Gyerekkorom óta téma volt otthon a fenntarthatóság, az életmódunk barátságosabbá tétele. Hamar foglalkoztatni kezdett, hogy hogyan élhetünk fenntarthatóbb módon, ezért keresni kezdtem a háztartási praktikákat, amelyekkel vegyszerek nélkül tarthatjuk tisztán az otthonunkat.
  • A szépségápolás, sminkelés is korán érdekelni kezdett, de a környezetvédelmet és a szépségipart nem igazán tudtam fejben összekapcsolni sokáig... Aztán megszereztem a Szépségtanácsadói végzettséget, és sminkes workshopokon képeztem magam. Nemsokára kialakítottam a saját szempontrendszeremet a használt termékeim kiválasztásához, és elkezdtem alaposabban beleásni magam a green makeup világába.

Ma már azt tekintem a küldetésemnek, hogy segítsek másoknak abban, hogy megtalálják a SAJÁT ÚTJUKAT a szemléletváltás és a környezetbarátabb életvitel felé. Nem hiszek a radikális dolgokban, én pl. próbáltam váltani egyik napról a másikra, és nekem ez egyáltalán nem vált be. Magam is még bőven az úton vagyok, éppen ezért imádom, hogy sok hasonló gondolkodású emberrel találkozhatok, és rengeteg tapasztalatot oszthatunk meg egymással, amiből nagyon sokat lehet tanulni.

Nincsen azzal semmi baj, ha nem állsz még készen arra, hogy a napi 12 kencédet 1 db kézműves szappanra cseréld le! A hirtelen és nagy váltás helyett haladj apró, de fenntartható lépésekben. Én ezzel a szemlélettel tartom a workshopjaimat, és mutatok meg termékeket a sminkelések során, mert hiszem, hogy a többség számára ez a fokozatosság fog működni. Egy a cél, egy irányba haladunk, és én segítek Neked!