új! ANYA SZÉPÜL WORKSHOP

Anyaként úgy érzed, gyakran szorulsz a prioritási listád végére és szeretnél ebben egyensúlyra lelni? 

Minőségi időtöltésre vágysz olyan felnőtt közegben, ahol megértenek és azonosulni tudnak a helyzeteddel?

Szívesen ránéznél a saját anyaságodhoz, nőiségedhez, szépségedhez való viszonyodra egy biztonságos, támogató környezetben, ahol megértésre találsz?

Szeretnéd elsajátítani egy olyan, akár rendszeresen elkészíthető, közérzet-javító smink fortélyait, melyet gyerekek mellett is pikk-pakk feldobhatsz?

Ha ezekre a kérdésekre IGEN-nel válaszoltál, akkor ezt a Workshopot Neked találtam ki!


Miről szól az Anya Szépül Workshop?

  • Egy interaktív, szórakoztató anyaprogram, ahol egy kis csoportban más anyákkal találkozhatsz, kapcsolódhatsz és oszthatod meg a gondolataidat, érzéseidet.
  • Mentálhigiénés foglalkozás, ahol az anyasággal, nőiséggel, szépséghez való viszonnyal kapcsolatos kérdésekkel foglalkozunk, miközben lépésről-lépésre megmutatom, hogy készítheted el a közérzet-javító „Anyasminket”.


A workshop időtartama kb. 4 óra.
Maximális létszám: 8 fő.
A Workshop helyszíne a budai PATENT Budapest.
A foglalkozáson állatkísérlet-mentes, vegán, natúr- és biokozmetikumokat használunk. Minden eszközt biztosítok.


Részvételi díj: 40 000 Ft/fő


Amennyiben egyénileg szeretnél részt venni a Mentálhigiénés Anya Szépül Workshopon, keress elérhetőségeimen!

Ha valamilyen alkalomból, családod vagy barátaid körében szeretnél részt venni ezen a programon (pl. születésnap, anyaköszöntő ünnepség stb.), erre is van lehetőség! Általad választott, külső helyszínen is megszervezhetjük a foglalkozást. Kérd egyedi ajánlatom az elérhetőségeimen vagy a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül!

Anyukáddal, testvéreddel, barátnőddel szeretnél részt venni a workshopon? Szuper közös program lehet a foglalkozáson való részvétel, amihez árkedvezményt is igénybe tudtok venni:

Kettecskén kedvezmény (két fő együttes jelentkezése esetén): 35 000 Ft/fő


Ajándékba adnád a workshopon való részvételt? Jelezd ezt a jelentkezés során, és egy névre szóló dekoratív ajándékutalványt küldök, amivel meglepheted az ajándékozottat!


Gyere, várlak szeretettel az Anya Szépül Workshopon!


Jelentkezem!