ZÖLDÜLŐ NESZESSZER SMINKTANÁCSADÁS

Lelkesen megveszel mindenféle sminkterméket, amik aztán sorra csalódást okoznak? Szívesen kipróbálnál állatkísérletmentes, vegán vagy natúr sminktermékeket, de látatlanban nem akarsz költeni rájuk, ezért szívesen vennél néhány tippet és javaslatot? Egy jól kihasználható sminkkészletre cserélnéd a jelenlegit?

Szeretnél kicsit jobban odafigyelni a bőrödre is, de megspórolnád a rengeteg utánajárást és búvárkodást az összetevők útvesztőjében? Érdekel, milyen lehetőségek rejlenek a natúr arcápolásban?


Ha ezekre a kérdésekre IGEN-nel feleltél, akkor ezt a Sminktanácsadást Neked találtam ki!


Hogyan zajlik a Sminktaná?

 • Közösen átnézzük az arcápolási és sminktermékeidet és eszközeidet.
 • Mutatok néhány CF*, vegán, natúr vagy bio terméket, amivel helyettesítheted a hagyományos termékeket.
  *CF, azaz Cruelty-free, vagyis Állatkísérlet-mentes.
 • Megbeszéljük, mire érdemes odafigyelned a bőrápolással kapcsolatban (összetevők, buktatók a natúrkozmetikumokban, rutin, egyszerű, de nagyszerű megoldások stb.).
 • Megmutatom, hogyan tudod tisztán tartani az eszközeidet, és hogy mire érdemes még odafigyelned a termékek higiénikus használata kapcsán.
 • Megbeszéljük, hogy miből áll egy jól kihasználható, praktikus, egyszerű, de inspiráló sminkkészlet.
 • Megnézzük, mi az, amire valóban szükséged lehet, és mi az, amire igazából nincs, így ezután csak azt veszed meg, amit valóban ki is tudsz használni.
 • Megosztom veled a saját „szűrő” módszeremet, amivel válogatok a termékek között, amikor vásárlásra kerül a sor.
 • Végigvesszük egy szépítő nappali smink elkészítésének lépéseit, ami pillantok alatt alkalmivá is varázsolható.
 • Átbeszéljük, mire érdemes odafigyelned a sminklemosásnál.
 • A fentiek feldolgozásához egy munkafüzetet is kapsz.

A tanácsadás időtartama kb. 3 óra.

A Sminktanácsadásra a csodálatos PATENT Budapest meghitt tanácsadói szobájában kerül sor előre egyeztetett időpontban, ahol a szépítkezés perceit gyönyörű panoráma mellett élvezheted.

Ha az otthonod melegében szeretnél részt venni a tanácsadáson, annak sincs akadálya. A Neszesszer rendezéshez Budapesten és Pest megyében a kiszállás ingyenes.


Részvételi díj: 35 000 Ft/fő


Anyukáddal, testvéreddel, barátnőddel szeretnél részt venni a tanácsadáson? Kitűnő csajos program lehet a páros konzultáció, amihez árkedvezményt is igénybe tudtok venni:

Kettecskén kedvezmény (két fő részvétele esetén): 30 000 Ft/fő


Ajándékba adnád a tanácsadást? Jelezd ezt a jelentkezés során, és egy névre szóló dekoratív ajándékutalványt küldök, amivel meglepheted az ajándékozottat!

Gyere, várlak szeretettel a Sminktanácsadáson!

Jelentkezem!