SMINKELÉS

Bármilyen alkalomra tökéletes smink készülhet olyan termékekkel is, amelyek kevesebb kárt okoznak a környezetünknek, és egészségünknek is.

Ha jeles alkalomra szeretnél egy különleges sminket, akkor VEDD FEL VELEM A KAPCSOLATOT!                                                

 

Nézegesd meg a munkáimról készült GALÉRIÁT!
Sminkelést vállalok:

  • Esküvőre, születésnapra, leánybúcsúra, fotózásra... vagy bármilyen alkalomra, amikor szeretnél igazán tündökölni!
  • Budapesten, Pest megyében és Hajdú-Bihar megyében ingyenes kiszállással, az ország egyéb területeire kiszállási díj kalkulálásával (100 Ft/km).


Termékek, amikkel dolgozom:

  • Állatkísérlet-mentes márkák termékei, ezen belül is lehetőség szerint vegán termékek.
  • Organikus márkák termékei: tanúsított natúrkozmetikai márkák, ásványi kozmetikumok, biokozmetikumok, különleges, csomagolásmentes termékek.


Márkák:

Organikus/bio: Inika, Kjaer Weiss, Annabelle Minerals, ZAO, PuroBio, alverde, Terra Naturi, Annemarie Börlind, lavera, Couleur Caramel stb.

CF/vegán: Inglot, BH Cosmetics, Makeup Revolution, Catrice, Kiko, Physician's Formula, e.l.f. stb.Esküvő


Az esküvői készülődés egy izgalmakkal teli időszak, melynek része annak megtervezése is, hogy a menyasszony milyen ruhában, hajjal és sminkben mondja majd ki a boldogító igent. A készülődés időszakában javasolt egy próbasminkelés során körvonalazni a vágyott stílust, és kitalálni a sminket, amit a Nagy Napon is viselni fog a menyasszony.

A menyasszonyi próbasmink tartalma:

A menyasszonyi smink megtervezése az ara elképzelései alapján közösen, több-féle anyag és stílus kipróbálásával. Igény esetén műszempillát is teszünk, illetve fixálunk.

A szolgáltatás időtartama: 1,5 óra.

A menyasszonyi smink tartalma a Nagy Napon:

A menyasszonyi smink elkészítése az előzőleg megbeszéltek szerint a Nagy Napon, alapos fixálással, igény esetén műszempillával.

A szolgáltatás időtartama: 1-1,5 óra.Az esküvőre a vendégek is nagy erőkkel készülődnek: az örömanyáknak, tanúknak, testvéreknek és koszorúslányoknak, sőt, a vőlegénynek is állok rendelkezésére. 

Több smink megrendelése esetén egyénre szabott csomagajánlatot küldök. Íme néhány példa csomagajánlat, amit tetszés szerint variálhatsz: Egyéb smink


Ha valamilyen különleges alkalomra, fotózásra, vagy akár egy üzleti megbeszélésre, állásinterjúra szeretnél egy előnyös és szépségedet kiemelő sminket, akkor is állok rendelkezésedre.A fent leírt sminkek tartalma:

  • az arc letisztítása és előkészítése, igény esetén napvédelem,
  • alapozás, kendőzés, arcformázás, pirosítás,
  • a szem hangsúlyozása az igényeknek megfelelően, szempillák hangsúlyozása, igény esetén műszempilla felhelyezése*,
  • a szemöldök formázása,
  • ajkak formázása és festése,
  • a smink fixálása.

*Nappali sminkhez 1000 Ft ellenében kérhető műszempilla.


Kiszállás:

A sminkedet a Neked legkényelmesebb helyen, kiszállással készítem el. Budapesten, Pest megyében, és Hajdú-Bihar megyében a kiszállás ingyenes, az ország egyéb területeire 100 Ft/km kiszállási díjat kalkulálok.Nézd meg a

GALÉRIÁBAN 

a fotózásokra készített sminkeimet, és személyre szabott árajánlatért

ÍRJ ÜZENETET!