MENTÁLHIGIÉNÉS SMINKTANÁCSADÁS

Szeretnéd egy délután erejéig kizárni a külvilágot és önmagadra koncentrálni? Ránéznél a saját szépségedhez való viszonyodra mentálhigiénés vezetéssel, miközben kellemes környezetben egy szépítő smink elkészítésének fortélyaival is megismerkedsz?

Lelkesen megveszel mindenféle sminkterméket, amik aztán sorra csalódást okoznak? Szívesen kipróbálnál állatkísérletmentes, vegán vagy natúr sminktermékeket, de látatlanban nem akarsz költeni rájuk, ezért szívesen vennél néhány tippet és javaslatot? Egy jól kihasználható sminkkészletre cserélnéd a jelenlegit?

Szeretnél kicsit jobban odafigyelni a bőrödre is, de megspórolnád a rengeteg utánajárást és búvárkodást az összetevők útvesztőjében? Érdekel, milyen lehetőségek rejlenek a natúr arcápolásban?

Szívesen részt vennél egy olyan női programon, ahol amellett, hogy a fentiekről hallasz, még ki is kapcsolódhatsz és kellemes környezetben töltekezhetsz? 

Ha ezekre a kérdésekre IGEN-nel feleltél, akkor ezt a Sminktanácsadást Neked találtam ki!


Hogyan zajlik a Sminktanácsadás?

A konzultáció teljes egészében Rólad szól, a Te személyiségedhez, egyéni kéréseidhez igazítom.

A tanácsadás ötvözi a mentálhigiénés segítő beszélgetést a személyre szabott szépségtanácsadással. A szolgáltatást a szépségápolás mentálhigiénés aspektusainak ismeretében alakítottam ki. Neked is be szeretném bizonyítani, hogy a magunkra fordított idő megtérül és életünk más területein is kiegyensúlyozottabbá válhatunk, ha tiszteletben tartjuk saját igényeinket. 

A szépségtanácsadás részeként szó lesz ezekről:

 • Közösen átnézzük az arcápolási és sminktermékeidet és eszközeidet.
 • Mutatok néhány CF*, vegán, natúr vagy bio terméket, amiket nálam ki is próbálhatsz.
  *CF, azaz Cruelty-free, vagyis Állatkísérlet-mentes.
 • Megbeszéljük az arcápolási szokásaidat és hogy én mit tudnék még javasolni Neked.
 • Megmutatom, hogyan tudod tisztán tartani az eszközeidet, és hogy mire érdemes még odafigyelned a termékek higiénikus használata kapcsán.
 • Megbeszéljük, hogy miből áll egy jól kihasználható, praktikus, egyszerű, de inspiráló sminkkészlet.
 • Megnézzük, mi az, amire valóban szükséged lehet, és mi az, amire igazából nincs, így ezután csak azt veszed meg, amit valóban ki is tudsz használni.
 • Megosztom veled a saját „szűrő” módszeremet, amivel válogatok a termékek között, amikor vásárlásra kerül a sor.
 • Megmutatom, hogyan készíthetsz el egy szépítő sminket, aminek az elkészítése a rutin megszerzése után 10 percbe belefér és garantáltan közérzetjavító hatású.
 • Átbeszéljük, mire érdemes odafigyelned a sminklemosásnál.

Miközben a fenti témaköröket érintjük, szó lesz arról,

 • hogy mit gondolsz a külsődről.
 • hogy mik a kedvelt vonásaid és mi az, amit inkább szeretnél elkendőzni.
 • hogy milyen viszonyban vagy önmagaddal és mik hatottak, hatnak leginkább erre a viszonyra.

A cél, hogy e kellemes délután végén  önbizalommal telve, feltöltődve térj haza.

A tanácsadás időtartama kb. 3 óra.

A Sminktanácsadásra a csodálatos PATENT Budapest meghitt tanácsadói szobájában kerül sor előre egyeztetett időpontban, ahol a töltekezés perceit gyönyörű panoráma mellett élvezheted.

Ha az otthonod melegében, vagy egyéb, általad megjelölt helyszínen szeretnél részt venni a tanácsadáson, annak sincs akadálya. Budapesten és Pest megyében a kiszállás ingyenes.


Részvételi díj: 40 000 Ft/fő


Anyukáddal, testvéreddel, barátnőddel szeretnél részt venni a tanácsadáson? Kitűnő csajos program lehet a páros konzultáció, ahol az egymáshoz való viszonyotokra koncentrálunk mentálhigiénés szempontból. Ha páros tanácsadásra jelentkeztek, árkedvezményt is igénybe tudtok venni:

Kettecskén kedvezmény (két fő részvétele esetén): 35 000 Ft/fő


Ajándékba adnád a tanácsadást? Jelezd ezt a jelentkezés során, és egy névre szóló dekoratív ajándékutalványt küldök, amivel meglepheted az ajándékozottat!

Gyere, várlak szeretettel a Sminktanácsadáson!

Jelentkezem!